IMG_3786 (1).jpeg IMG_3861.jpeg header.jpg

Vrijwilliger van de maand

24-6-2024
Nieuwsafbeelding
Als afsluiter dit seizoen is niemand minder dan Tryntsje de Jager afgelopen vrijwilligersborrel uitgeroepen tot vrijwilliger van de maand! 

Vanaf het moment dat Tryntsje haar 3 dochters in 2021 inschreef bij SMHC is zij al actief bij onze vereniging. Zij trad vrijwel direct toe tot de TC Jongste jeugd als lijncoördinator en is al enige jaren het eerste aanspreekpunt voor nieuwe ouders van de allerjongsten. 

Daarnaast begeleidt of coacht zij altijd wel een team, organiseert de inzameling van tweedehandswedstrijdkleding en is vrijwel altijd betrokken bij de vele activiteiten voor de Jongste Jeugd, zoals de Let’s Rolls, coach- en spelregelavonden, de Poieszactie, vriendjestrainingen en slottoernooien. 

Ook helpt zij bij het geven van kennismakingslessen hockey op de basisscholen in en om Sneek en verzorgt zij aankomende donderdag samen met een paar jeugdtrainers de hockeylessen bij een grote sportdag in Bolsward. Kortom; niets is haar te gek!

Tryntsje, dank voor je tomeloze inzet en we hopen nog vele jaren van jou en je gezin te mogen genieten!

Met dank aan Korenbloem Schaafsma voor de heerlijke taart en de Provinsje Fryslân voor het in het zonnetje kunnen zetten van al onze vrijwilligers van het afgelopen jaar tijdens de afsluitende vrijwilligersborrel.Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws