IMG_3861.jpeg IMG_3786 (1).jpeg header.jpg

BDO Young Umpire Challenge/ Shell jeugdcompetitie

24-3-2010

Dit jaar vindt op zondag 13 juni 2009 de 6e editie van de BDO Young Umpire Challenge op hockeyclub Gooische plaats. Wegens het succes van vorig jaar wordt deze editie nog een keer gekoppeld aan D-Day, hét officieuze D-Landskampioenschappen. Dit betekent dat een aantal ervaren scheidsrechters wederom de kans krijgt om een wedstrijd met een bondsscheidsrechter te fluiten. Daarnaast staat de dag ook in het kader van teambuilding, spelregelkennis, communicatie/weerbaarheid en wedstrijdanalyse.

Wanneer het je leuk lijkt om hier aan mee te doen, en je bent 14 t/m 18 jaar, geef je interesse dan vast aan via [email protected]
 

Scheidsrechters gezocht voor Nationale Shell Schoolhockeycompetitie 2010
De voorbereidingen zijn in volle gang. De scholen zijn druk bezig met oefenen en met teams te vormen. Op vrijdag 16 april strijden bijna 800 teams tegen elkaar op 52 locaties in het land.

De KNHB is op zoek naar enthousiaste scheidsrechters vooral voor de categorieën Meisjes Jong en Jongens Jong, zij kunnen zich aanmelden via de website van de KNHB. Alle informatie kunt u hier vinden.

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws



Gerelateerd nieuws