header.jpg IMG_3861.jpeg IMG_3786 (1).jpeg

Aandachtspuntjes wedstrijdformulier

16-9-2007
Nieuwsafbeelding

Beste coaches, begeleiders en/of aanvoerders. Na 2 weekeinden (en voor sommigen 3) lekker hockeyen, graag uw aandacht voor het volgende:

Allereerst valt mij op dat van de thuisspelende clubs, maar 1 team bovenaan het formulier de vereniging heeft ingevuld. Het allereerst wat u natuurlijk in kunt vullen, zelfs voor de rest van hetseizoen, is "de vereniging die dit formulier inzendt". Hier hoort te staan: "Sneek" (geen SMHC dus, aangezien er meer clubs zijn die zo heten).

Dan het volgende in het algemeen:

Let ook op de datum en tijd van aanvang, dit gaat helaas ook regelmatig mis, hulde voor diegenen die dit netjes hebben ingevuld.

Daarnaast is het de verplichting voor de junioren (dus niet de jongste jeugd)om de Klasse waarin gespeeld wordt in te vullen. De Klasse en de juiste team naam(!) zijn in het 1e Sticky gepubliceerd, maak hier gebruik van aub.


Let op dat het de verantwoordelijkheid van het eigen team is dat de formulieren correct ingevuld worden.


Dan nog een punt specifiek voor de teams
JC2
J8D1
F1
Ik mis het 2e doordruk vel.
Er zijn per wedstrijdformulier 2 doordrukvellen.1 Voor de tegenstander , de andere kan je aan het formulier laten zitten voor in de bus.

Graag deze missende doordrukvellen alsnog in de bus deponeren. Ik ben verplicht deze te archiveren.

Voor
MD1
J8D1
De handtekening van de aanvoerders (coach) ontbreken.
In feite betekent dit dat het formulier ongeldig is en er dus gecorrespondeerd kan worden over de uitslag. Let hier op! Ik kan hier zelf ook niets invullen. De formulieren moeten getekend zijn voor akkoord.

Dank voor u aandacht en alvast een sportief volgend weekend gewenst.

Met vriendelijke groet,


Yldau de Boer
Wedstrijdsecretaris Sneeker MHC
0513 - 466793
[email protected]




Gerelateerd nieuws