IMG_3786 (1).jpeg IMG_3861.jpeg header.jpg

Wat doen Intersport De Leeuw en SMHC voor elkaar?

29-7-2010
Nieuwsafbeelding
Wat doet Intersport De leeuw voor de leden ?
De koopprijzen voor het hockey-tenue zijn uiteraard zeer scherp; zeker als er een compleet tenue wordt aangeschaft.

In de maand november worden alle leden in de gelegenheid gesteld om een waardebon te verzilveren bij aankoop uit hun totale collectie. Let op: je shirt dien je reeds aangeschaft te hebben voor 1 september; zonder dit wedstrijdshirt kun je niet deelnemen aan wedstrijden !


Uiteraard zal Intersport De Leeuw ons blijven verrassen met aanbiedingen gedurende de looptijd van de samenwerking. Deze is gesteld op minimaal 3 jaar, dus tot en met seizoen 2012/2013.

Wat doet de club en doen de leden voor Intersport De Leeuw?
Uiteraard staat er iets tegenover als dit moois. De club zal haar aankopen doen bij Intersport De Leeuw. De leden zullen de wedstrijdkleding alleen kunnen betrekken bij Intersport De Leeuw. Zonder het door Intersport De Leeuw geleverde SMHC logo is er geen sprake van een geldig wedstrijdshirt .

Coaches en bestuur zullen toezien op de juist uitvoering van het clubteneu. Oude shirts of shirts niet verstrekt door Intersport De Leeuw mogen niet gedragen worden tijdens de competitiewedstrijden en officiële toernooien.

Tenslotte stellen we deze sponsor, net als onze andere sponsors, in de gelegenheid om uitingen te doen m.b.t. acties e.d.

Wat wil Intersport De Leeuw nog meer voor de club doen ?

Om te beginnen doneert Intersport De Leeuw jaarlijks een vast bedrag aan onze clubkas. Daarnaast wordt een groot deel van de cluborder voor keepersuitrusting, ballen en trainingsmaterialen gefinancierd door hun. Het resterende bedrag wordt nog eens voorzien van een flinke korting voor de club .

Kortom: de clubkas vaart er wel bij ! Met dit geld kan er ondermeer beter en meer getraind worden.


Verder zorgt Intersport De Leeuw ervoor dat onze trainers er netjes, droog en warm bijlopen.

 


Gerelateerd nieuws