IMG_3861.jpeg IMG_3786 (1).jpeg header.jpg

Wedstrijdshirt al ingeleverd?

29-7-2010

Wedstrijdshirt al ingeleverd?

Zoals elders op de website vermeld, worden volgend seizoen de wedstrijdshirts niet meer centraal via de club uitgeleend maar moet iedereen zijn eigen shirt aanschaffen .


Dat betekent dat alle
oude shirts terug naar de club moeten. Mocht dit nog niet (via je coach) zijn gebeurd, dan kan je ze nog inleveren bij Quintus Lampe Dr. Boumaweg 4 te Sneek of Nancy van den Bosch Spijkerboor 62 te Sneek. Alvast hartelijk dank.

Dit geldt ook voor de sponsorkleding. Sponsorkleding wordt een seizoen ter beschikking gesteld aan de spelers van een team en dient na het seizoen weer ingeleverd te worden op de club. De sponsorcommissie zal in overleg met de sponsor bepalen welk team het volgend jaar zal dragen.

Mocht jouw team een seizoen worden gesponsord, dan ben je verplicht dat seizoen het gesponsorde shirt te dragen en blijft je eigen wedstrijdshirt in de kast.

Vanaf aankomend seizoen dient iedereen in het bezit te zijn van een eigen wedstrijdshirt. Wacht dus niet te lang en ga bij Intersport De Leeuw langs. Voor € 28,95 heb je je eigen shirt incl. SMHC logo.

Een goed begin van het nieuwe seizoen!



Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws



Gerelateerd nieuws