IMG_3786 (1).jpeg IMG_3861.jpeg header.jpg

Zaalhockey

6-9-2010
Beste hockeyvrienden,
 
Tijdens en na de zaalhockeytrainingen van afgelopen winter, werd regelmatig de vraag gesteld: “Gaan we ook zaalhockey in competitieverband spelen?”.
De veldcompetitie is nog niet eens begonnen en we moeten ons al gaan bezig houden met de zaalhockeycompetitie van de winter, als we dat echt zouden willen.
Waarom? Op 27 september a.s. (dat is al heel binnenkort) sluit de inschrijving voor zaalhockeycompetitie bij de district Noord.
Na die datum hoef je je niet meer af te vragen of je wel of niet zou willen meedoen aan de zaalhockeycompetitie; “Je bent daarna gewoon te laat”!
De zaalhockeycompetitie vindt plaats in de maanden december, januari en februari (eerste helft). In principe is de zaalhockeycompetitie toegankelijk voor alle jeugdteams. De procedure die we zullen hanteren is de volgende: De coaches , die zaalhockeycompetitie belangrijk genoeg vinden, inventariseren of er een zaalhockeyteam (rond de 10 kinderen) op de been te brengen is.
Is dit gelukt, dan meld de coach dat bij mij en ik schrijf het team in bij de KNHB.
De kosten per kind zijn: ca. € 45,- (is nog wat afhankelijk van het aantal inschrijvers) Je krijgt hiervoor één training per week op zaterdag gedurende de hele competitieperiode in de sporthal in Duinterpen onder leiding van een seniortrainer.
Natuurlijk de competitie zelf: die vindt op zondag plaats. Niet alle zondagen, maar 3 of 4 keer verspreid over de winter. Je speelt per zondag een aantal wedstrijden op één dagdeel.

Wil je meer weten? Je weet me wel te vinden.

Ferry Hoff

Reacties

Charlotte van den Elst
Graag wil ik Charlotte aanmelden voor zaalhockey bij 8D1

Reageer op het nieuws