header.jpg IMG_3786 (1).jpeg IMG_3861.jpeg

Van de bestuurstafel

14-11-2010
Nieuwsafbeelding
Highlights uit de bestuursvergadering van maandag 1 november j.l.

We staan stil bij het overlijden van de echtgenoot van Klaske Dijkstra. We wensen haar en de kinderen veel sterkte bij dit grote verlies.

Contributiefacturen

In de ledenvergadering in oktober is de contributie vastgesteld. De penningmeester stuurt de komende weken de facturen naar de leden. Komend jaar zal zoveel mogelijk met automatische incasso worden gewerkt.

Feestcommissie

Sven de Ruiter komt de feestcommissie versterken. Er wordt een (groot) feest voorbereid. We zijn benieuwd!

2e veld en nieuw clubhuis
Op 8 december a.s. zal de aanbesteding zijn voor het aanleggen van het 2e veld. Het  wordt een semi-waterveld. Vanaf de start van het seizoen 2011/2012  kunnen we " erop"!
De gemeente wil dat we bij het in gebruik nemen van het 2e veld ook een nieuw clubgebouw hebben. Vanwege de privatisering van de tennisvelden van de Vliegende Bal zal ook het clubhuis in eigendom komen van de club. Samen met de tennisclub is een beheersstichting opgericht die het gebouw gaat beheren. Op 16 november wil de gemeente een intentieverklaring ontvangen van DVB en SMHC gezamenlijk. De investeringsmogelijkheden van SMHC zijn beperkt. In de ledenvergadering werd afgesproken maximaal eur 120.000 te lenen voor een nieuw gebouw. De exploitatiekosten van een eigen gebouw zijn beduidend hoger dan het huidige gebouw (huur van gemeente). De gemeente levert een stichtingskapitaal voor de kleed- en wasgelegenheid.
Binnenkort komt hierover meer informatie naar de leden.

Sticky
De communicatie binnen de club laat nog veel te wensen over. De adhoc clubbladredactie probeert op korte termijn een regelmatige verschijning van een (email) bulletin op poten te zetten. Er is dringend behoefte aan een vaste redactie!

Bestuur en hockey
Ook voelen we sterk het ontbreken van een (hockey) technisch bestuurslid. Wie heeft hiervoor een idee?


Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws



Gerelateerd nieuws