IMG_3786 (1).jpeg IMG_3861.jpeg header.jpg

Besluiten ALV September 2007

28-9-2007
Vooruitlopende op de goedkeuring van de notulen, welke volgende ledenvergadering ter goedkeuring zullen worden overlegd:
Afgelopen ALV zijn er en aantal zaken aan de orde gekomen en een aantal zaken besloten door de ALV.
- Het bestuur heeft benoemd als Lid van Verdienste:  Dick Bellinga
- Afgetreden als bestuurslid zijn: secretaris Irene Kriele en voorzitter Gerard ter Denge
- Benoemd als bestuurslid zijn: Jeanine Eijer als secretaris en Ton Plomp als voorzitter
- De ALV heeft het jaarverslag, het financieel jaarverslag, de balans, begroting en contributievoorstel na een aantal kleine aanpassingen goedgekeurd.
- De ALV heeft goedgekeurd dat de leden een mogelijkheid wordt geboden tot het voldoen van de contributie middels automatische incasso.
- Goedgekeurd is, met meerderheid van stemmen, het beleidsplan Trimhockey, met aanpassing van 1 alinea voortvloeiende uit amendement 1 welke was ingediend door Veteranen C, en weglating van de laatste bijzin in hoofdstuk "ondeling groepen". Het Beleidplan - zijnde nu een beleid - zal zsm. worden geplaatst in de map "Documenten - Sneeker MHC" en in het archief.
- Goedgekeurd is, unaniem, het Verenigings Arbitrage Beleidsplan - zijnde nu beleid - en zal zsm. worden geplaatst in de map "Documenten - Sneeker MHC" en in het archief.
- De ALV heeft unaniem uitgesproken dat er verwacht wordt van ALLE senioren - veteranen, veterinnen en trimhockeyers - dat zij zullen participeren in het begeleiden van de jongste jeugd op zaterdag. Tevens heeft de ALV unaniem uitgesproken dat ouders van jongste jeugdleden voor hetzelfde doel zullen worden gestimuleerd.
- De ALV heeft besloten geen veranderingen door te voeren in het huidige beleid ten aanzien van het nuttigen van alcoholische dranken op de vereniging, door de weeks, alsmede zaterdags. Dit n.a.v. een ingekomen stuk.
- De ALV heeft besloten dat de stoffen zitmeubelen in het clubhuis mogen zijn. Ze zullen enkel worden verplaatst naar de andere hoek. Dit na aanleiding van ee ingekomen stuk.



Gerelateerd nieuws