IMG_3861.jpeg header.jpg IMG_3786 (1).jpeg

Zaalinterland Nederland-Australië Heerenveen

30-12-2010
Nieuwsafbeelding
Beste allemaal,
 
Zoals jullie waarschijnlijk allemaal wel weten heb ik een aantal jaren geleden het gekke idee in mijn hoofd gehaald om een zaalhockeyvereniging op te richten. In de tussentijd heb ik medebestuursleden gezocht en gevonden, waardoor we op vrijdag 9 oktober 2009 onze vereniging officieel konden maken en in 2010 zijn we zelfs al door de KNHB toegelaten als kandidaat-lid. In ons eerste seizoen, 2009-2010, zijn we gestart met een Heren 1 en een Dames 1 team, dit jaar hebben we er zelfs een Heren 2 team bij. Onze intentie is ook om aan een jeugdopleiding te gaan werken, waarbij het concept hetzelfde zal blijven. Spelen voor je veldvereniging in combinatie met zaalhockey bij ons.
 
Afgelopen seizoen hebben we gedraaid op een aantal persoonlijke giften van (bestuurs-)leden en familieleden om de vereniging op te starten en te laten draaien. Belangrijk is nu om ons verder door te kunnen ontwikkelen als vereniging. Het is een roerige periode op economisch gebied voor het bedrijfsleven en hierdoor zien ondernemers het vaak niet zitten om een startende vereniging van een geldinjectie te voorzien, wat wij hard nodig zullen gaan hebben als we als vereniging door willen ontwikkelen.
 
Ik coach dit seizoen zowel Dames 1 als Heren 1 en train Dames 1, Heren 1 en Heren 2. Als wij als vereniging willen doorgroeien, zullen er nieuwe coaches moeten gaan komen die mij hierin kunnen gaan ondersteunen, want alleen kan ik het straks niet meer aan om van hot naar her te vliegen.
 
Om zaalhockey te leren kennen, of als je extra wil genieten van het spel, wil ik bij deze iedereen als eerste uitnodigen voor de interland die wij mogen organiseren in Sportstad Heerenveen. Het gaat om de damesinterland Nederland-Australië en deze zal zijn op donderdag 27 januari om 20:00 uur, hiervan is de toegang gratis. Ik zou het leuk vinden als je even laat weten als je langskomt. Er zijn bijna 800 plaatsen beschikbaar en het belooft een mooie happening te worden.
 
Rest mij jullie allemaal nog via deze weg een hele goede jaarwisseling te wensen en ik hoop jullie allemaal in het nieuwe jaar te mogen ontmoeten.

Met sportieve groet,

Maarten Salverda
IHC Titans

M: 06-52055766
E: [email protected]
T: @IHCTitans

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws