IMG_3861.jpeg header.jpg IMG_3786 (1).jpeg

OSG Sevenwolden start hockeytalentklas

11-2-2011
Nieuwsafbeelding

In het schooljaar 2011-2012 wil de locatie Buitenbaan, OSG Sevenwolden te Heerenveen starten met de hockeytalentklas voor leerlingen met hockeytalent uit groep 8 van het basisonderwijs, die de stap naar het voortgezet onderwijs gaan maken. We richten ons vooral op de jongens en meisjes die verbonden zijn aan de verenigingen van het samenwerkingsverband Friesland.

Wat is een hockeytalentklas?
Hockeytalenten krijgen de mogelijkheid om onder schooltijd onder deskundige leiding hockeytrainingen te volgen. Dat is op dinsdag- en donderdagochtend van 8.45 - 10.15 uur op het hockeycomplex van HHC Quick Stick in Heerenveen. Met het lesrooster wordt rekening gehouden om deze training te kunnen volgen. De leerlingen blijven trainen en spelen bij hun eigen vereniging en/of bij districtsactiviteiten.

Hoe kom je in aanmerking voor de hockeytalentklas?
In samenwerking met de trainers/coaches van de deelnemende verenigingen en vertegenwoordigers van de hockeybond worden een aantal hockeytalenten geselecteerd. Vanzelfsprekend ligt de definitieve keuze om deel te willen nemen bij de leerling en diens ouder(s)/verzorger(s).

Wilt u meer informatie over de hockeytalentklas?

Dan kunt u contact opnemen met de heer G. de Boer, centraal LOOT-coördinator van OSG Sevenwolden, e-mail [email protected] of via telefoonnummer (0513) 644 962 of kijk op onze website http://www.sevenwolden.nl/

U bent ook van harte welkom op ons Open Huis aan de locatie Buitenbaan te Heerenveen op woensdag 16 februari 2011 van 15.30 -20.30 uur.