header.jpg IMG_3861.jpeg IMG_3786 (1).jpeg

14 juni Open training Club Fysio Therapie Hockeyschool

8-6-2011
Is hockey jouw leven en kun je er geen genoeg van krijgen? Droom je misschien zelfs van een carrière als profhockey(st)er? En wil je jouw hockeyvaardigheden en –technieken nog verder verbeteren onder begeleiding van professionele trainers? En wil je hiervoor meer trainingsmomenten per week dan er bij SMHC Sneek mogelijk en beschikbaar zijn?
 
Dan wil ik jullie, D-, C-, B-en A-junioren, en jouw ouders, graag attenderen op de mogelijkheden van de Club Fysio Therapie Hockeyschool. Zoals jullie wellicht al gehoord of gelezen hebben, zal deze hockeyschool vanaf komend seizoen (2011-2012) extra hockeytrainingen aanbieden voor alle enthousiaste hockeyers tussen de 10 en 18 jaar.
 
De trainingen van de Club Fysio Therapie Hockeyschool zijn geen vervanging van, maar een aanvulling op je bestaande clubtrainingen bij SMHC Sneek. De hockeyschool neemt niet deel aan competitiewedstrijden. Naast de wekelijkse trainingen in Heerenveen door Daan Weissink biedt de Club Fysio Therapie Hockeyschool ook trainingen en clinics op 10 tot 12 zondagen per jaar en tijdens verschillende schoolvakanties, met uitzondering van de zomervakantie.
 
Uiteraard vinden deze trainingen plaats in Sneek en Heerenveen. Deze trainingen worden verzorgd door Sietske Geerards en Daan Weissink.
 
Voor meer informatie over de Club Fysio Therapie Hockeyschool kijk je op www.clubfysiotherapie.nl/hockeyschool.
 
Uiteraard mag je mij ook bellen of mailen wanneer je vragen hebt!
 
John Nagelhout Directeur
Club Fysio Therapie Hockeyschool
 
PS Meld je meteen aan voor een gratis proeftraining bij de Club Fysio Therapie Hockeyschool op dinsdag 14 juni aanstaande. De eerste training is in Heerenveen, maar in seizoen 2011/2012 kun je kiezen uit de locaties Sneek en Heerenveen.