header.jpg IMG_3861.jpeg IMG_3786 (1).jpeg

Zaalhockey 2011 - 2012

7-9-2011
Nieuwsafbeelding
We staan helemaal aan het begin van de veldhockeycompetitie en onze aandacht moet ook al naar hockey tijdens de winterstop, te weten: zaalhockey.
Dat is niet omdat ik zaalhockey zo belangrijk vindt (onze TC vindt het overigens zeer aan te bevelen om te gaan zaalhockeyen), maar simpelweg omdat de inschrijving van de teams, die zaalhockeycompetitie willen spelen nog voor het eind van deze maand, september dus, geregeld moet zijn.
Anders gezegd: “Coaches, vindt je het belangrijk, dat er ook in de winter doorgehockeyed wordt en kan je het opbrengen om 3 á 4 keer met je team op stap te gaan, om een paar zaalhockeywedstrijdjes te spelen, bekijk dan direct of je een team kan vormen en geef je op”. Je hoeft je niet te beperken tot je eigen team, je kan ook een combinatieteam vormen. Aan bevolen teamgrootte: ongeveer 10.
Vind je, dat je zelf ook recht hebt op een winterstop (heel begrijpelijk), dan is het een optie om een andere ouder uit jouw team, het coachschap voor die paar keer te laten overnemen.
De kosten zijn minder dan 50 euro p. p. Wat krijg je daarvoor?
  1. Gedurende de hele winterstop zaalhockeytrainingen per team, op zaterdagen in sporthal Duinterpen. 
  2. Een volledig competitieprogramma, dat gespeeld wordt op zondagen, bestaande uit, zoals gezegd: 3 á 4 wedstrijddagen, waarop meestal 2 wedstrijden gespeeld worden. Wedstrijdduur: 2 keer 20 minuten; voor de E6: 2 keer 15 minuten.
Wedstrijden spelen, kan vanaf de E leeftijd, dus A, B, C, D, en E. F-jes en Benjamins kunnen ook zaalhockeyen, maar dan alleen op zaterdag trainen.
 
Nog even voor de duidelijkheid: “Je kunt je NIET individueel inschrijven voor de zaalhockeycompetitie”.
Je kunt je wel individueel opgeven voor zaalhockeytraining. Bijvoorbeeld als je wel wilt zaalhockeyen, maar geen wedstrijden wilt of kunt spelen. De kosten hiervoor bedragen minder dan 25 euro.
 
Groeten,
Ferry.