header.jpg IMG_3786 (1).jpeg IMG_3861.jpeg

Contributiefacturen

14-10-2011
Nieuwsafbeelding
De contributie is vastgesteld in de ledenvergadering van 6 oktober j.l. en vandaag zijn de facturen via e-mail naar alle leden verzonden.Om de inning vlotter te laten verlopen dan vorig jaar, wordt voor de mensen die daarvoor al hun toestemming gaven (bij aanmelding) via automatische incasso gewerkt.
De anderen ontvingen de factuur ook per email, met de vraag om binnen 2-3 weken de betaling te doen. Binnenkort kunnen zij ook hun toestemming geven voor automatische incasso.
 
Via incasso wordt het bedrag rond 1 november afgeschreven.
 
De contributie van dit jaar is voor alle leden met 30,- verhoogd, vooral vanwege de kosten die gaan voortvloeien uit de nieuwbouw en privatisering van ons clubhuis. Op de factuur maakt dit voor veel (jeugd) leden niet veel verschil, omdat we de kosten voor de rijdersvergoeding hebben afgeschaft.
 
De jeugd-contributie wordt op basis van leeftijd bepaald, hetzelfde geldt voor de bondscontributie die in de clubcontributie zit. Dat is dus onafhankelijk van het team waarin wordt gespeeld.
 
De korting voor families met meer dan 2 leden was in de factuur abusievelijk niet meegenomen. Deze families hebben een afzonderlijke e-mail gehad met de korting die kan worden afgetrokken van de factuur.
 
Voor informatie over de contributie en het reglement, kijk op Documenten / Contributie of Informatie/Contributie. (wordt zsm ververst)
 
Voor vragen, mail naar Jan Dijkhuis,