IMG_3786 (1).jpeg header.jpg IMG_3861.jpeg

Grote Clubactie loten voor Clubhuis 2

4-11-2011
Nieuwsafbeelding
Afgelopen week werden veel vragen gesteld over de actie voor het nieuwe clubhuis. 
We besloten als vereniging in de ledenvergadering om mee te doen met de grote clubactie, en voor alle adressen 5 loten aan te schaffen. Deze werden met een mogelijk iets te stellige brief / factuur naar de leden gebracht. Reden daarvoor was dat we als club de loten voorfinancierden en heel graag willen dat iedereen mee doet. Toch is uiteraard iedereen vrij om als individueel lid te kiezen om wel of niet mee te doen!  Alle loten zijn door Nancy op naam gezet. Niet betaalde loten vallen toe aan de club, evenals de prijzen die daar mogelijk op vallen :)
Prijzen op betaalde loten zijn natuurlijk voor de betalende leden.

PS: ik maakte 2 fouten in de brieven: het banknummer van de club ontbrak (dat is 215813359), en in de brief voor de incasso leden stond de tekst van de contributie factuur. De juiste tekst is inmiddels nagezonden, en wordt hieronder nog eens herhaald.

Zoals waarschijnlijk al bekend, bouwt SMHC een nieuw Clubhuis!
Samen met De Vliegende Bal zal komend jaar een nieuw gezamenlijk clubhuis worden gerealiseerd.
Daarvoor is natuurlijk veel geld nodig. De fondswervingscommissie probeert zoveel mogelijk de eenmalige kosten en een deel van de investeringen bijelkaar te krijgen door een aantal acties.
In de Ledenvergadering is besloten om eenmalig alle leden te laten meedoen met de Grote Clubactie, voor 5 loten, ofwel € 15,- per adres of familie. .... 
 NB: dit bedrag wordt niet automatisch geincasseerd, de automatische betalers voldoen het bedrag dus ook door het over te maken naar de club. De loten worden op naam gezet van de families.

Neem bij eventuele vragen contact op met ondergetekende, telefoonnummer 06-53 738 137 of per e-mail op [email protected]. Nancy van den Bosch beheert de loten en kan ook worden benaderd over deze actie. 

JD



Gerelateerd nieuws