header.jpg IMG_3861.jpeg IMG_3786 (1).jpeg

Annulering bijzondere Algemene Ledenvergadering (28 november)

21-11-2011
(tekst van email aan alle leden)
Zoals bekend zijn de besturen van beide verenigingen dit jaar bezig met de plannen voor een nieuw verzamelgebouw voor de kleedkamers, kantines en nevenruimten. De gemeente stelt hiervoor een eenmalig bedrag beschikbaar en de clubs brengen hun eigen deel voor het startkapitaal in voor de kantines. De Stichting Tinga is opgericht, deze stichting gaat het beheer en de exploitatie van het gebouw regelen. Een bouwcommissie, met vertegenwoordigers van beide verenigingen en het stichtingsbestuur, is met architect en aannemers bezig met het uitwerken van bouwplannen.
 
De stichting en de bouwcommissie hebben de afgelopen maanden hard gewerkt en waren al een heel eind gevorderd met de voorbereidingen. Ze worden hierbij terzijde gestaan door een fiscalist en een notaris. De besturen waren zo ver, dat er een extra ledenvergadering ingepland werd voor 28 november as. ter nadere besluitvorming en goedkeuring door de leden.
 
Helaas zijn er recent op het vlak van de fiscale regelgeving voor sportaccommodaties en de toepassing daarvan door de belastinginspecteur wijzigingen opgetreden. Dit bracht met zich mee dat er behoorlijke onduidelijkheid en onzekerheid is ontstaan over de totale financiële onderbouwing van het project.
 
Uiteraard proberen we deze problemen op te lossen. Er is overleg met de specialisten, de belastingdienst en de gemeente. Echter, we zijn nog niet zo ver dat we op de 28e de leden een uitgewerkt plan met afdoende onderbouwing kunnen voorleggen. Natuurlijk hadden we dit graag anders gezien, maar zorgvuldigheid staat hierin voorop.
 
We hopen snel duidelijkheid te krijgen, maar kunnen hierover nog geen concrete termijn noemen. Hoe dan ook hebben we met de gemeente afgesproken dat de financiële toezeggingen in stand blijven.
 
Wij zullen u later nader informeren.
 
Namens het bestuur,
 
Ton Plomp


Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws



Gerelateerd nieuws