IMG_3861.jpeg header.jpg IMG_3786 (1).jpeg

Start veldtrainingen

13-1-2012
13 februari gaan de veldtrainingen weer van start. Omdat we nog niet op het 2e veld mogen rekenen gaan we door met schema dat ook voor de winterstop van kracht was.
 
In het trainingsschema zijn wel een paar kleine wijzigingen. Helaas kan Lieke Lubbers geen training meer geven op Sneek. Zij is in de winterstop verhuisd naar Groningen. We willen Lieke heel hartelijk danken voor jaren inzet en beschikbaarheid.
 
Ook Daniel Pais kan op donderdag geen training meer geven. Na lang zoeken hebben we gelukkig goede vervanging gevonden voor beide dagen.
Bernd Habekotte gaat op dinsdag- en donderdagavond training geven. Bernd is als trainer al verbonden aan MHC Leeuwarden maar is ook bereid gevonden om in Sneek training te komen geven. Sommige zullen hem al kennen van de zaaltrainingen. Anderen zullen hem op het veld leren kennen. We wensen Bernd veel plezier en succes op onze club.
 
Het trainingsschema kun je vinden in de linkerkolom van de site. Bij vragen kun je altijd contact opnemen met de TC.
 
Let op: voor sommige kinderen lopen het veld en de zaal dus door elkaar heen. Het is niet zo dat de zaaltrainingen stoppen als de veldtrainingen hervat worden!
 
Veel plezier en succes op het veld.