header.jpg IMG_3786 (1).jpeg IMG_3861.jpeg

ALV positief: SMHC bouwt nieuw hokkie samen met Vliegende Bal!

28-1-2012
Nieuwsafbeelding
Dinsdag 24 januari zijn de plannen voor het bouwen van een nieuw hokkie voor SMHC tijdens de extra ALV bij StayOkay met ruime meerderheid door de leden van SMHC en Vliegende Bal goedgekeurd.

Wat staat er te gebeuren? 
Samen met deVliegende Bal bouwen we een nieuw clubgebouw. Het clubgebouw krijgt  8 kleedkamers - 4 voor elke club -  voorzien van toilet- en douches plus twee afzonderlijke kantines, die bij grote toernooien en feesten samengevoegd kunnen worden.

Als alles volgens planning loopt - en dat valt nu nog lastig te voorspellen - kunnen we in het voorjaar van 2013 het nieuwe clubgebouw betrekken.

Hokkie gereed in 2013!
Totdat het nieuwe clubgebouw gereed is, kunnen we van ons huidige gebouw gebruik blijven maken. Dat scheelt ons in de kosten voor tijdelijke onderkomen.

De plannen en impressies van ons nieuwe hokkie hangen nu in de kantine, zodat iedereen een beeld kan krijgen hoe het eruit komt te zien.  

Help mee om ons hokkie te bouwen!
We zijn naarstig op zoek naar mensen die SMHC hierin kunnen ondersteunen. Interesse??  Neem dan contact op met Arnold de Jong, vrijwilligerscoordinator van SMHC, e-mailadres: [email protected]

We bedanken alle mensen die zich tot nu toe hebben ingezet voor de totstandkoming van het plan van harte voor hun inzet en gaan nu op volle stoom verder met het bouwen van ons nieuwe hokkie.

Het bestuur


Gerelateerd nieuws