IMG_3786 (1).jpeg header.jpg IMG_3861.jpeg

Met trots presenteren wij: onze nieuwe hoofdsponsor Rabobank Sneek-ZuidWestFriesland

19-3-2012
Nieuwsafbeelding
SMHC heeft een nieuwe hoofdsponsor: Rabobank Sneek-ZuidwestFriesland heeft zich voor de periode van 3 jaar aan ons verbonden als hoofdsponsor. Naast een financiële impuls levert de Rabobank ook een bijdrage aan hockeyclinics plus een regionaal jeugdhockeytoernooi. Daar zijn we heel blij mee en wij grijpen de
voordelen van een sponsor met goede relaties binnen de hockeywereld dan ook met beide handen aan!  Rabobank Sneek-ZuidwestFriesland ziet de sponsoring 
van SMHC als een mooie lokale doorvertaling van het landelijke sponsorbeleid, waarin hockey een prominente plaats inneemt. Hiermee geeft de bank aan zowel topsport als breedtesport een warm hart toe te dragen en sponsor te willen zijn voor top én talent. 

Rabobank wordt shirtsponsor van onze goed presterende teams Dames 1 en Heren 1, die beide op dit moment aan kop in de competitie. Ook het ambitieuze meisjes B1 wordt door de bank gesponsord.
De ondertekening van het sponsorcontract tussen SMHC en Rabobank Sneek-ZuidwestFriesland vond dinsdag 13 maart jongstleden plaats bij SMHC. Ton Plomp, voorzitter SMHC, ontving bij de ondertekening een nieuwe klok uit handen van Robert Kliphuis, directiesecretaris bij Rabobank Sneek-ZuidwestFriesland. Deze klok staat symbool voor de nieuwe tijden bij SMHC. Dit is het allereerste stukje inventaris voor het nieuwe clubhuis van SMHC en tennisvereniging De Vliegende Bal, dat dit jaar wordt gebouwd.


Gerelateerd nieuws