IMG_3786 (1).jpeg IMG_3861.jpeg header.jpg

Geweldige dag bij opening 2e veld

4-6-2012
Nieuwsafbeelding
Wat een bijzondere dag was 3 juni 2012: op de koudste 3 juni sinds 40 jaar beleefden wij bij SMHC de aller gezelligste dag van het jaar!  

Allereerst was er een supergave RaboHockeyClinic, gesponsord door onze hoofdsponsor Rabobank ZWF, waar 100 jeugdleden aan meededen. Daarna nam wethouder Sinnema het 2e veld in gebruik door met een snelheid van 33 km p.u. het veld in te slaan (dat kunnen wij natuurlijk beter :-)!!

Vervolgens gingen oranje ballonnen van SMHC de lucht in en werd het tijd voor de veiling, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan de inrichting van ons nieuwe clubhuis! 

De opbrengst van de veiling heeft onze verwachting overtroffen! Ruim € 10.000,- hebben we opgehaald en de meter loopt nog, want Dames 1 heeft nog een fantastische verjaardagskalender gemaakt waarvan de opbrengst ook naar het goede doel gaat. Dus kopen zo'n kalender: check hier http://www.hockeysneek.nl/site/default.asp?Option=51&NewsID=753&Volledig=1  hoe ie eruit ziet en hoe je em kunt kopen! 

Laatste officiele onderdeel van de dag was het uitreiken van 2 broodsticks:. 
De Broodstick van 2012 is gegaan naar Ferry hoff, als dank voor zijn enorme inspanningen voor de zaalhockey en de 
broodstick van 2011 ging naar de tweede veldcommissie die dus bij deze van zijn taak is ontheven, want de klus is geklaard. Hartelijk dank Geert Jan Douma, Jeroen Volkers, Menno de Vries en RobWolthuizen.

Gedurende de hele middag werden we heerlijk verwend met heerlijke hapjes en drankjes geregeld door de barcommissie en hulptroepen bestaande uit Inge, Aline, Jessica en kok Pier! Super bedankt daarvoor.

Ook onze hartelijke dank aan alle sponsoren die deze dag mede mogelijk hebben gemaakt, de bieders, de smulpapen en natuurlijk de vrijwilligers die hun handen uit de mouwen hebben gestoken: veilingcommissie, barcommissie, TC, jongste jeugdcommissie, bestuur, communicatiecommissie fotografe van de dag Femke Verheijen dagcoodinator Luuk van Dam en onze veilingmeester de heer Van Baerveldt.

Check het fotoalbum van deze dag: http://www.hockeysneek.nl/site/default.asp?Option=52 



Gerelateerd nieuws