header.jpg IMG_3786 (1).jpeg IMG_3861.jpeg

Stichting Tinga zoekt bestuurslid

6-2-2014
Nieuwsafbeelding

Stichting Tinga in Sneek is de beheerstichting ten behoeve van de accommodatie (verzamelgebouw en terreinen) die ter beschikking wordt gesteld aan Tennisvereniging De Vliegende Bal en Hockeyvereniging SMHC. In juni 2013 werd het nieuwe moderne verzamelgebouw van beide verenigingen geopend. De stichting voert het financiёle en operationele beheer over de sportaccommodatie en heeft een onafhankelijke positie ten opzichte van beide verenigingen.

 In het bestuur, bestaande uit 5 leden, is een vacature ontstaan voor een 

Algemeen Bestuurslid

 Het algemeen bestuurslid heeft naast de algemene bestuurstaken het beheer van energiezaken.

 Er wordt in principe eenmaal per kwartaal vergaderd.

 Gezien de huidige samenstelling van het bestuur verdient het enige voorkeur dat een nieuw bestuurslid affiniteit heeft met hockey. Het lidmaatschap van de hockeyvereniging is echter geen vereiste.

 Meer informatie kunt u inwinnen bij de heer F. (Fred) Rijkers, voorzitter van de Stichting Tinga, mobiel: 06-17348435 of per e-mail: [email protected],bij wie u zich eveneens kunt aanmelden voor deze functie.

Bij interesse is het ook mogelijk een eerstvolgende bestuursvergadering van de stichting mee te maken alvorens een besluit wordt genomen over toetreding en benoeming.