IMG_3861.jpeg header.jpg IMG_3786 (1).jpeg

Hockeytalentgroep OSG Sevenwolden te Heerenveen

18-2-2014
Nieuwsafbeelding

In het schooljaar 2011-2012 is de locatie Buitenbaan, OSG Sevenwolden te Heerenveen gestart met de hockeytalentgroep voor leerlingen met hockeytalent uit groep 8 van het basisonderwijs, die de stap naar het voortgezet onderwijs gaan maken. De hockeytalentgroep wordt in schooljaar 2014-2015 voortgezet, afhankelijk van voldoende aanmeldingen.

Wat is een hockeytalentgroep?
Hockeytalenten krijgen de mogelijkheid om onder schooltijd onder deskundige leiding hockeytrainingen te volgen. Dat is op dinsdag- en donderdagochtend van 8.15 – 09:30 uur op het hockeycomplex van HHC Quick Stick in Heerenveen. Met het lesrooster wordt rekening gehouden om deze training te kunnen volgen. De leerlingen blijven trainen en spelen bij hun eigen vereniging en/of bij districtsactiviteiten.

Hoe kom je in aanmerking voor de hockeytalentgroep?
In samenwerking met de trainers/coaches en vertegenwoordigers van de hockeybond worden een aantal hockeytalenten geselecteerd. Je volgt het Voortgezet Onderwijs in klas 1 of 2 van locatie Buitenbaan, OSG Sevenwolden. Vanzelfsprekend ligt de definitieve keuze om deel te willen nemen bij de leerling en diens ouder(s)/verzorger(s).

Wilt u meer informatie over de hockeytalentgroep?

U bent van harte welkom bij ons Open Huis, locatie Buitenbaan, Buitenbaan 5 te Heerenveen op 19 februari van 15.30 -20.30 uur.

U kunt voor meer informatie ook contact opnemen met de heer G. de Boer, centraal LOOT-coördinator van OSG Sevenwolden, e-mail [email protected] of via telefoonnummer 0513-657316. Zie ook onze website www.sevenwolden.nl (Topsport Talentschool).