IMG_3861.jpeg header.jpg IMG_3786 (1).jpeg

Chocolaterie Sneek wordt sponsor van de e-teams en de hockeyclub

3-12-2007
Nieuwsafbeelding

Beste Hockeyer

Chocolaterie Sneek heeft besloten om de E jeugd van SMHC te gaan ondersteunen door middel van sponsoring. Dit doen we door shirt sponsoring tijdens de wedstrijden en door het verstrekken van een traings jack en sweater voor alle spelers van de E jeugd. Helaas hebben we niet van alle individueele speler het email adres vandaar dat we een beroep op u doen. Bij deze mail vindt u een brief voor elke speler. Deze brief is tevens een waardebon waarmee ze hun, gepersonaliseerde, shirt en jack kunnen krijgen. Wilt u ervoor zorgen dat alle spelers en/of speelsters uit uw team de voor hun bestemde brief krijgen? Wacht hier niet te lang mee want we kunnen pas bestellen als we alle maten weten.
Als ze zich dan met de brief melden in de winkel kunnen we de juiste maten opnemen en de jacks en shirts laten maken. Mocht u nog vragen hebben dan horen we het graag. Ook zouden we graag een bevestiging op deze mail zien zodat we zeker weten dat iedereen zijn of haar waardebon heeft ontvangen.

m.v.g.,

Jeroen en Barbara Teppema

p.s. mist u nog een formulier laat het ons dan ook snel weten. Het zou niet leuk zijn als er iemand wordt over geslagen.



Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws