IMG_3861.jpeg IMG_3786 (1).jpeg header.jpg

Van de bestuurstafel

8-4-2014
Nieuwsafbeelding
Maandag 7 april vergaderde het SMHC bestuur. 
Onderwerpen op de tafel waren:
- Versterking Vrijwilligers
We zijn een club waarin al veel vrijwilligers allerlei taken doen. Toch zijn er nog meer mensen nodig om onze groeiende club lekker te laten draaien.
Isabelle inventariseerde vraag en aanbod en zette dat op een "kaart” .  Zo willen we graag een team van "barkeepers” vormen die gedurende de wedstrijddagen en enkele trainingsavonden de verantwoordelijkheid voor kantine en bar op zich willen nemen. En een team voor de zaterdagen voor de dag-organisatie, ter ontlasting van de clubmanager.
In mei hopen we daarmee te starten.
- Tussentijdse Algemene Leden vergadering
Op 22 mei is er een "tussentijdse”  ALV. Dit was het voorstel van de leden gedurende de vorige ALV.
Door al in mei voorstellen te doen voor de plannen en de begroting voor het nieuwe seizoen, de nieuwe contributies, etc creëren we meer duidelijkheid voor leden. 
Meer informatie en de agenda volgt, zet de datum vast in je agenda! 
- Cashless betalen
Gesponsord door de Rabobank beginnen we binnenkort in de kantine met het aanbieden van pin-mogelijkheid en het cashless betalen via Multicard. Doel is meer gemak, minder muntgeld en een beter inzicht in de verkoop en geldstroom. Zie ook het nieuwsbericht op de site.
- Vernieuwing website
We melden al onze plannen voor de vernieuwing van de SMHC website. We gaan vanavond akkoord met de opdracht naar Lisa om de aanpassingen door te voeren. 
- Accommodatie
De sproeicapaciteit van veld 2 wordt door de gemeente vergroot. In de praktijk bleek de capaciteit te weinig te zijn om voldoende te kunnen sproeien.
We spreken met Stichting Tinga en de bouwer van het clubhuis over de kwetsbaarheid van de gevels. We hopen dat hier binnenkort een oplossing voor wordt gevonden.
Er waren al enkele incidenten met overvliegende ballen; een veiligheidshek tussen veld1 en het terras lijkt een goede remedie. Hieraan wordt inmiddels gewerkt.