header.jpg IMG_3786 (1).jpeg IMG_3861.jpeg

Voorbereiding teamindeling nieuwe seizoen

8-5-2014
Nieuwsafbeelding

Er wordt nog volop gehockeyd dit seizoen, maar we richten ons ook al weer op het volgende seizoen.Voor 1 juni moet het aantal teams bekend zijn bij de Bond.

Wij verwachten volgend seizoen te starten met 11 teams in de Jongste Jeugd en 19 junioren teams. Vooral de meisjeslijn groeit nog steeds. Volgend seizoen komen er in de D, C en B categorie maar liefst 4 teams uit.

Op het moment dat er in een categorie meer dan 1 team geformeerd kan worden, wordt er geselecteerd. Kunnen er minimaal 4 teams in een categorie geformeerd worden, dan zal het 2e team het een na sterkste team worden. Het 3e en 4e team wordt zoveel mogelijk op sociale voorkeur ingedeeld. Rekening houdend met een evenwichtige verdeling van 1e en 2e jaars spelers. Het maakt in niveau dus niet uit of je in team 3 of 4 zit. De competitie-indeling zal daar ook naar zijn.

 

Wie komen er in aanmerking voor de selectietraining?

Omdat er precies genoeg spelers zijn voor 1 team zal er niet geselecteerd worden bij Jongens A, Jongens C en Meisjes A. Alle jongens D en B zijn wel uitgenodigd op donderdag 15 mei , in deze categorie komen volgend seizoen 2 teams.

Bij de meisjes D, C en B gaat het anders dan voorgaande jaren. Niet iedereen wordt uitgenodigd omdat die groep dan veel te groot zou worden. Via de trainers en de coaches hebben wij de namen ontvangen van de speelsters die volgens hen in aanmerking zouden moeten komen voor een selectie team. Die speelsters hebben inmiddels bericht gehad via de mail. De selectietraining voor de meisjes is op dinsdag 13 mei.

Eind mei worden de nieuwe teamindelingen bekend gemaakt. Voor vragen of andere zaken is de Technische Commissie bereikbaar op [email protected] .

Met vriendelijke groet, de TC