IMG_3786 (1).jpeg header.jpg IMG_3861.jpeg

Aangepaste teamindeling Meisjes Junioren 2014-2015

12-6-2014
Nieuwsafbeelding

Het is altijd weer een hele klus om de nieuwe teams van het komende seizoen samen te stellen. We hebben te maken met selecties, goede verdeling 1e en 2e jaars, vertrekkende leden en ruimte houden voor nieuwe leden. 

Bij SMHC werken we met prestatieteams en met breedte teams. Hier is voor gekozen omdat wij van mening zijn dat iedereen het best tot zijn recht komt wanneer het in een team speelt met in niveau gelijkwaardige spelers.

Dit jaar kunnen we bij de Meisjes lijn in 2 categorieën (B en C ) 4 teams maken. De eerste twee zijn prestatieteams, team 3 en 4 zijn gelijkwaardig samengestelde breedte teams. Het maakt qua niveau dus niet uit of je in 3 of 4 zit, beide teams zijn in dezelfde klasse ingedeeld.

Bij de meisjes D hebben wij ook 4 teams kunnen formeren, het verschil met bovenstaande is dat het 4e team een 1stejaars D team is. Dit team speelt hiervoor in een competitie met alleen maar 1stejaars D teams.

Zaterdag 14 juni is iedereen uitgenodigd in de nieuwe teamsamenstelling voor kennismaking en de organisatie te regelen rondom het team. Op deze manier kunnen we na de Zomervakantie direct goed van start.

Met vriendelijke groet,

de TC