IMG_3786 (1).jpeg IMG_3861.jpeg header.jpg

FAQ - Veelgestelde vragen

Klik voor meer informatie over de betreffende categorie
 Afgelastingen  Aantal vragen: 2
 Afkortingen op Sneek  Aantal vragen: 5
 ALV  Aantal vragen: 1
 Bankrekening  Aantal vragen: 1
 Clubhistorie  Aantal vragen: 1
 Communicatie  Aantal vragen: 3
 Contributie  Aantal vragen: 3
 EMMA Helpdesk  Aantal vragen: 7
 Gevonden Voorwerpen  Aantal vragen: 1
 Huisregels   Aantal vragen: 1
 Kleding  Aantal vragen: 1
 Lid worden/Opzeggen  Aantal vragen: 3
 Sponsoring  Aantal vragen: 3
 Training  Aantal vragen: 2
 Verzekeringen  Aantal vragen: 1
 Wachtwoord  Aantal vragen: 1

Mist u informatie hier? Mail ons op [email protected]

Afgelastingen
Trainingen 
Trainingen door de week gaan in principe altijd door. Ook bij slecht weer. Zijn de weersomstandigheden te extreem, zal er in het clubhuis een theoretische training worden gegeven.
Mocht onverhoopt de training toch niet doorgaan, zal dit worden gecommuniceerd via SMS-berichten
 
Wedstijden 

Zaterdag: Indien het weer daartoe aanleiding geeft, worden de velden al op vrijdagavond gekeurd. Meestal echter kan een definitieve beslissing pas op zaterdagochtend worden genomen. Wanneer wedstrijden niet door kunnen gaan, ontvangt het wedstrijdsecretariaat hiervan als eerste bericht. Zij verzamelt ook de afgelastingen van uitwedstrijden. Vervolgens treedt de volgende procedure in werking:

1. het wedstrijdsecretariaat licht de coaches, velddienst en scheidsrechtercommissaris in;

2. de coach licht spelers in (eventueel aan de hand van afbellijst).
3. de scheidsrechtercommissaris licht de scheidsrechters en begeleiding in.
In geval van onzekerheid bellen spelers naar hun coach, en naar niemand anders, ook niet naar het clubhuis. 
Afgelastingen op de wedstrijddag zelf - bijvoorbeeld door plotseling noodweer - geschiedt in de regel door de scheidsrechters en eventueel gesteund door een bestuurslid (indien bestuur afwezig door de velddienst).
In de loop van het jaar zullen afgelastingen eveneens door middel van SMS-diensten worden bericht. (afhankelijk van het percentage 06-nummers bekend in LISA)

 

 

Zondag: Wanneer een wedstrijd niet doorgaat, wordt de aanvoerder van het betreffende team door het wedstrijdsecretariaat gebeld. De aanvoerder licht zijn teamgenoten in. Het is niet de bedoeling zelf te bellen naar het wedstrijdsecretariaat of naar het clubhuis; alléén naar de eigen captain. Wanneer de aanvoerder niet aanwezig is of niet bereikbaar, dan moet er een vervangend telefoonnummer bij het wedstrijdsecretariaat bekent zijn. Afgelastingen in de loop van de dag - bij plotseling noodweer - geschieden in de regel door de scheidsrechters, eventueel gesteund door een bestuurslid. Let op! Een afgelaste wedstrijd wil niet zeggen, dat er geen bardienst moet worden gedraaid of niet moet worden gefloten!
In de loop van het jaar zullen afgelastingen eveneens door middel van SMS-diensten worden bericht. (afhankelijk van het percentage 06-nummers bekend in LISA)